Bel mij met uw vragen 06-1471 19 99

Meubelherstel

Meubelherstel:

Goedkoper dan nieuw?!

Bent u tevreden met uw huidige meubel? Of heeft u geen zin op zoek naar iets nieuws? Dan kunt u kiezen voor het opknappen van uw huidige meubels. Vaak is dit goedkoper dan de aanschaf van iets nieuws met dezelfde kwaliteit en uitstraling.

Met meubelherstel doel ik op modernere meubels die aan een opknapbeurt toe zijn. Daarbij kunt u denken aan kringen, vlekken of krassen in een tafelblad of loszittende stoelpoten. Ook technische aanpassingen van een bestaand meubel zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld het inkorten of zelfs verlengen van een tafel. Ook voor het logen of stralen van een meubel kunt u bij Uw Meubelmaker terecht.

Voor de afwerking worden vaak moderne technieken gebruikt, waarmee een prachtig resultaat kan worden behaald. In alle gevallen wordt uw meubel weer als nieuw en kan het weer een lange tijd mee.

Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte!

UW MEUBELMAKER
Laat uw bericht achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien u alvast foto's kunt meesturen van voorbeelden van het huidige of gewenste meubel, met detailfoto's van de eventuele gebreken of wensen is dat fijn. In dat geval is het beter een email direct op info@uwmeubelmaker.nl te sturen. Dankjewel.
Verzenden