Voor vragen bel: 06-14711999

Meubelaanpassing

Meubel aanpassen

Al eens aan gedacht om uw meubel(s) aan te passen?

Waarom een meubel aanpassen?

U vindt uw kast of tafel misschien te mooi om weg te doen. Of u bent er gewoon aan gehecht geraakt.  Misschien heeft u gewoon geen zin om iets nieuws te gaan zoeken. Er bestaan vaak mogelijkheden om de meubels aan te passen.

Hieronder volgt een overzicht van de meest voorkomende mogelijkheden.

Aanpassen van stoelen

Is de tafel te laag of juist te hoog in vergelijking tot de stoel. De eerste mogelijkheid is het verhogen of verlagen van de stoelen. Ook als u gewoonweg niet lekker meer zit kan het aanpassen van de stoel aan uw nieuwe houding een oplossing zijn.

Aanpassen van tafels

Door de aanschaf van nieuwe stoelen is het mogelijk dat de tafel niet meer past. We kunnen de poten hoger of lager maken de dat tafel en stoelen weer bij elkaar passen. Ook gebeurt het nogal eens dat de regel onder het tafelblad in de weg zit door de leuning van de stoelen; ook dat is te verhelpen.

Ook de lengte en breedte van een tafel zijn aan te passen natuurlijk. Als u verhuisd naar een kleinere woning bijvoorbeeld, kan het aanpassen van de tafel een mogelijke oplossing zijn. Een tafel verlengen kan ook natuurlijk, al komt dat vanzelfsprekend minder vaak voor.

Aanpassen van kasten

Door verhuizing gebeurt het weleens dat een kast niet meer in de nieuwe woning past. Of uw kast past niet meer door een verandering van uw huidige interieur. Uw Meubelmaker heeft behoorlijk veel ervaring met het veranderen van kasten, zowel in breedte en zelfs in hoogte.

Ook kunnen kleine, subtiele veranderingen als het verwisselen van knopjes en greepjes of het plaatsen van van nieuwe, hogere, poten kan het uiterlijk een boost geven. Soms wil men een kastdeurtje voorzien van een glazen voorzijde of juist andersom. Bijna alles is mogelijk bij Uw Meubelmaker.

Aanpassen van (stoffen) banken

Een bank kan door het aanpassen van de poten qua kleur of model een metamorfose ondergaan.

Al met al zijn er mogelijkheden genoeg. Als u nog andere ideeën heeft, zijn ze natuurlijk welkom. Ik denk graag met u mee over de technisch en financieel haalbare mogelijkheden.