Voor vragen bel: 06-14711999

Over mij

Over uw Meubelmaker

Mijn opa en oma lieten bij de meubelmaker hun meubels maken en ze hem kenden persoonlijk….

Maar de tijden zijn veranderd. Een meubelmaker is niet vanzelfsprekend meer in het straatbeeld. Kwaliteit en degelijkheid hebben niet altijd de voorkeur. Men kiest liever en vaker voor iets nieuws. Dat heeft me er toch niet van weerhouden om de overstap te maken naar dit prachtige vak. Maar alleen daarmee kom ik er niet. Klanten zijn en blijven nodig om het vak te kunnen uitoefenen. En ik heb het geluk het contact met mensen erg leuk te vinden. Mijn manier van werken wordt gekenmerkt door een persoonlijk en duidelijke communicatie met eindproducten van hoge kwaliteit. Meubels waar ik trots op ben, maar u als klant zeker ook.

Eén van de mooie aspecten van het meubelmaker vak is, dat ik werkelijk iets met mijn handen maak van materialen die ons rechtstreeks vanuit de natuur ter beschikking staan. Niets is hetzelfde en alles heeft van zichzelf een unieke uitstraling. Dat is prachtig maar zelfs nog mooier als de natuur er geen hinder van ondervindt. Om dat laatste te bereiken gebruik ik bij voorkeur massief en verantwoord hout, lokale leveranciers en milieuvriendelijke materialen. Zodanig dat ook toekomstige generaties van diezelfde pracht kunnen blijven genieten.

Ik heb het vak op een traditionele manier eigen gemaakt. Lange tijd heb ik als leerling-meubelmaker het vak mogen leren kennen aan de zijde van een ervaren meester-meubelmaker/restaurateur. De ‘meester’ houdt nog altijd een oogje in het zeil en voor praktische adviezen is hij nog altijd beschikbaar. Ook de Academie van de Schone Kunsten te Antwerpen staat mij met raad en daad ter zijde. Naast mijn eigen kennis en kunde zorgt dit alles ervoor dat ik de kwaliteit van het eindresultaat kan garanderen.