Bel mij met uw vragen 06-1471 19 99

Meubelrestauratie Den Bosch

Restauratie is vaker mogelijk dan u denkt!

Bij meubelrestauratie gaat het om (antieke) meubelen met historie en emotionele waarde. De destijds toegepaste technieken worden tegenwoordig niet meer zo vaak toegepast , maar zijn belangrijk om een meubel in haar oorspronkelijke staat te herstellen. Dit is een dusdanig breed vakgebied, dat scholing een vereiste is en blijft. De Academie van de Schone Kunsten in Antwerpen ondersteunt mij daarbij.

Antiek reparatie is precisiewerk, dat veel kennis, kunde en tijd kost. En het vereist natuurlijk ook het gebruik van oude lijmsoorten, afwerkingsmaterialen en handgereedschappen.

Of het nu gaat om fineer, houtsnijwerk, politoerwerk of het herstellen van de panelen en verbindingen; uw dierbare oude antieke meubelen zijn bij Uw Meubelmaker in goede handen.

Eden Design tafel

Ik kom VRIJBLIJVEND bij u langs om uw meubel te beoordelen.

(met inachtneming van de RIVM-richtlijnen)

 

UW MEUBELMAKER
Laat uw bericht achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien u alvast foto's kunt meesturen van voorbeelden van het huidige of gewenste meubel, met detailfoto's van de eventuele gebreken of wensen is dat fijn. In dat geval is het beter een email direct op info@uwmeubelmaker.nl te sturen. Dankjewel.
Verzenden