Bel mij met uw vragen 06-1471 19 99

Meubelherstel

Uw meubel herstellen of aanpassen:

Goedkoper dan nieuw?!

Bent u niet tevreden met uw huidige meubel, maar heeft u geen zin op zoek naar iets nieuws? Dan kunt u kiezen voor het opknappen of aanpassen van uw huidige meubels. Vaak is dit goedkoper dan de aanschaf van iets nieuws met dezelfde kwaliteit en uitstraling.

Met meubelherstel en -aanpassinge doel ik op modernere meubels die aan een opknapbeurt toe zijn.

Daarbij kunt u denken aan:

  • Kringen, vlekken of krassen in een tafelblad.
  • Loszittende stoelpoten of andere loszittende lijmverbindingen.
  • Technische aanpassingen zoals inkorten, verlengen of verhogen van een tafel. Ook het aanpassen van een televisiemeubel voor plaatsing van een groter tv-scherm of het versmallen van een kast zodat deze mee kan verhuizen.
  • Logen, stralen of spuiten van een meubel.

Voor de afwerking worden vaak moderne technieken gebruikt, waarmee een prachtig resultaat kan worden behaald. In alle gevallen wordt uw meubel weer als nieuw en kan het weer een lange tijd mee.

Vooral op het gebied van het het opknappen van tafels en tafelbladen, zowel hout gefineerd als massief. Uw Meubelmaker maakt de tafel weer als nieuw.

Ik kom graag bij u langs voor een VRIJBLIJVENDE offerte.

(met inachtneming van de RIVM-richtlijnen)

UW MEUBELMAKER
Laat uw bericht achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien u alvast foto's kunt meesturen van voorbeelden van het huidige of gewenste meubel, met detailfoto's van de eventuele gebreken of wensen is dat fijn. In dat geval is het beter een email direct op info@uwmeubelmaker.nl te sturen. Dankjewel.
Verzenden