Voor vragen bel: 06-14711999

Peter van Velsen Meubelrestauratie

Peter van Velsen Meubelrestauratie heeft een enthousiaste opvolger gevonden!

Uw Meubelmaker

 

Peter van Velsen; Sinds kort heb ik mijn restauratiewerkzaamheden beëindigd en de opvolging daarvan toevertrouwd aan Gerald Vermeulen, oftewel ‘Uw Meubelmaker’. Al lange tijd staat Gerald mij bij in de uitvoering van restauratie,  herstel en nieuwbouw van moderne, klassieke én antieke meubelen. Ik ken zijn manier van werken en communiceren en heb er het volste vertrouwen in dat u ook bij hem aan het juiste adres zal zijn. Op de achtergrond zal ik wel nog geruime tijd betrokken blijven. Het is een mooi en interessant vak dat ik maar moeilijk los kan laten.

Gerald Vermeulen; Ik ben erg blij dat Peter en ik hebben samengewerkt en dat hij mij de fijne kneepjes van het vak heeft bijgebracht. Ook ben ik trots natuurlijk, dat Peter in mij het vertrouwen heeft, dat zijn werk en klantenkring bij mij in goede handen zijn. Ik zal dat vertrouwen dan ook zeker gaan waar maken.

Heeft u vragen over mijn werkzaamheden, neem gerust contact op met mij op. Ik zal u met alle plezier te woord staan.