Bel mij met uw vragen 06-1471 19 99

Unieke meubels op maat

Speciaal voor u gemaakte meubels….. Een lust voor het oog

Bent u op zoek naar iets unieks in combinatie met kwaliteit , dan bent u bij Uw Meubelmaker aan het juiste adres. Ik kan een meubel maken naar uw eigen ontwerp, maar ook iets voor u ontwerpen. Bij ieder ontwerp hou ik rekening met de haalbaarheid wat betreft de technische eigenschappen van een natuurlijk product als hout. Allerlei soorten hout en afwerking zijn mogelijk. Ik geef daarin de voorkeur voor de lokale en verantwoorde houtsoorten en afwerkingsmethoden die het milieu zo weinig mogelijk belasten.

Ook een combinatie van hout met andere materialen is mogelijk. Ik doe als meubelmaker slechts  suggesties en denk graag met u mee. De uiteindelijke keuze daarin blijft natuurlijk aan u.

Ik kom graag bij u langs voor een VRIJBLIJVENDE offerte