Voor vragen bel: 06-14711999

Unieke meubels op maat

Unieke meubels op maat

Uw meubels tot in de puntjes naar wens gemaakt

Speciaal voor u meubels op maat gemaakt….. Een lust voor het oog

Bent u op zoek naar iets unieks in combinatie met kwaliteit , dan bent u bij Uw Meubelmaker aan het juiste adres. Ik maak meubels op maat, naar uw eigen ontwerp. Een uniek ontwerp is uiteraard ook mogelijk. Bij ieder ontwerp hou ik rekening met de haalbaarheid wat betreft de technische eigenschappen van een natuurlijk product als hout. Allerlei soorten hout en afwerking zijn mogelijk. Ik geef daarin de voorkeur voor de lokale en verantwoorde houtsoorten en afwerkingsmethoden die het milieu zo weinig mogelijk belasten.

Ook een combinatie van hout met andere materialen is mogelijk. Ik doe als meubelmaker slechts  suggesties en denk graag met u mee aan uw op maat gemaakte meubels. De uiteindelijke keuze daarin blijft natuurlijk aan u.

Ook voor unieke houtcreaties of herstel van uw meubels kunt u bij mij terecht.

Wilt u ;leuke ideeën opdoen. Kijk eens op de Pinterest pagina’s.

Voorbeelden van op maat gemaakt meubels

Ik kom graag bij u langs voor een VRIJBLIJVENDE offerte.